Trainingsprogramma's van The Reconnection

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten over The Reconnection en hoe je dit bijzondere werk zelf kunt leren?

 

boek-nedDan raden we je aan te beginnen met het lezen van het boek "De Reconnectie: Heel Anderen, Heel Jezelf". Je kunt dit bij mij bestellen, of online (bijvoorbeeld op bol.com) voor de landelijk vastgestelde prijs van € 15,90.

 

In 2015 is Eric Pearl en het internationale trainersteam in Nederland geweest voor de trainingsprogramma's. Het is nog onduidelijk of er in 2017 weer een trainingsprogramma in Nederland zal komen - het schema is nog niet bepaald. Het is geen vaststaand jaarlijks terugkerend programma, dus het is ook mogelijk dat er in 2017 géén training in Nederland zal worden gehouden. Maar we hebben uit betrouwbare bron mogen vernemen dat er mogelijk in 2017 weer een training in Nederland zal worden gehouden!

Schrijf je in op de nieuwsbrief in de kolom hiernaast om op de hoogte te worden gehouden van toekomstige programma's en nieuws over Reconnective Healing en dergelijke. 

In 2017 bezoeken Eric en zijn team sowieso een aantal Europese steden in de buurt, waar je de programma's ook kunt volgen. Overal worden de trainingen in het Engels onderwezen, dus bij voldoende kennis van de Engelse taal (er wordt duidelijk en langzaam gesproken, het meerendeel van de Nederlandse mensen vindt het goed te volgen), kun je dus naar elk gewenst programma in Europa (of zelfs daarbuiten) gaan. Kijk voor het complete overzicht van de trainingsprogramma's op de website van The Reconnection.

11043203_797947560285654_7776872562154987750_n 

 

Het schema wordt continu aangepast, en er komen meer plaatsen bij waar het team naartoe gaat om de programma's te onderwijzen. Hou dus deze website, en die van TheReconnection.com in de gaten voor nieuw toegevoegde steden.

 

 

 

 

Inhoud programma’s

Je wilt meer weten over wat de verschillende niveau's inhouden en wat je geleerd wordt

Lees meer

Legacy Training Foundational Practitioner

Je hebt Level I/II in het verleden gevolgd en wilt meer weten over de Legacy Training Foundational Practitioner

lees meer

Aankomende evenementen

Je wilt weten welke evenementen gepland staan en welke programma's je kunt volgen

lees meer