Symboliek 333

In navolging van de vrouw die Eric Pearl’s Reconnectie verzorgde heeft hij destijds besloten dat het mondiale tarief voor The Reconnection® 333 euro (of andere valuta) zou bedragen.

Over de symboliek van het getal 333 bestaan verschillende visies. Een aantal daarvan is hieronder weergegeven:

De drie-eenheid bestaat uit lichaam, geest en ziel

De heilige drie-eenheid wordt in vele godsdiensten beschreven, bijvoorbeeld de Heilige drie-eenheid Vader, Zoon en Heilige Geest

De frequenties van het Reconnectiewerk betreffen de drie elementen licht, energie en informatie

De bron bestaat uit drie elementen, God, Liefde en Universum

Iedere eenheid bestaat uit drie delen en voor heelheid heb je dan ook drie delen nodig. Als je een cijfer drie keer herhaalt wordt het verbonden met oneindigheid. Zo ontstaat ‘oneindige heelheid’.

De drie ‘deelnemers’ van The Reconnection® zijn de bron, de persoon in kwestie en de practitioner

Volgens sommigen ontstaat The Reconnection® door het ‘afstemmen op de juiste radiofrequentie’ (in dit geval 333).


 

Mijn visie op The Reconnection®

Chavje

"Na mijn eigen Reconnectie is er veel veranderd. Daarvoor 'wist ik zeker' dat ik geen eigen bedrijf wilde runnen. Ook had ik moeite met het idee dat anderen mij 'zweverig' zouden kunnen vinden als ik naast mijn werk als wetenschappelijk docent ook dit speciale Reconnectiewerk zou gaan doen. Nu vind ik het alleen maar fantastisch en kijk uit naar elke sessie.

Ik kan zeker zeggen dat The Reconnection® mijn leven op z'n kop gezet heeft en dat was niet altijd makkelijk. Soms kunnen dingen ineens bijzonder confronterend zijn. Zo waren er bijvoorbeeld relaties in mijn leven die echt niet meer pasten, nadat ik zelf zo'n grote sprong gemaakt had. Ook dacht ik dat ik psycholoog zou worden - daar was ik tenslotte voor opgeleid. Dat soort dingen kunnen best heftig zijn. Eric zegt op seminars vaak grappend 'er zou een waarschuwing gegeven moeten worden bij de Reconnectie, dat dit je leven drastisch op z'n kop kan zetten, soms sneller dan je verwacht'. Daar sluit ik me bij aan. Ik ken nog veel meer mensen die hun carriere totaal hebben omgegooid of na The Reconnection® een volledig ander mens zijn geworden.

Maar het magische ervan is, dat het uiteindelijk wel datgene oplevert dat zo belangrijk is in je persoonlijke groei - die sprong, die sprankeling waar mensen allemaal zo naarstig naar op zoek zijn. Je kunt eigenlijk van tevoren niet weten wat je zelf nodig hebt, want dan had je het zelf ook wel bewerkstelligd binnen je eigen creativiteit en mogelijkheden. Als mens op aard heb je geen totaaloverzicht op je complete evolutie, omdat je er zelf middenin staat... Gelukkig wordt dit ook niet aan de practitioner overgelaten. Het Universum/God/De Liefde (kies maar welk woord het beste bij je past) heeft daar veel meer verstand van en maakt daarin het perfecte persoonlijke plan voor een ieder die deze stap (nou ja, zeg maar sprong!) verkiest".

Chav