Contactgegevens

Jip en Jannekelaan 27
5302 TJ Zaltbommel
m: 06-21 333 021
f: 084 - 835 54 65

Openingstijden

Ma t/m vr: 09:30 - 21:00
Weekend: uitsluitend op afspraak

Tijdens sessies en besprekingen is soms geen telefonisch contact mogelijk. Vanwege buitenlandse seminars is telefonische bereikbaarheid soms ook beperkt. U wordt vriendelijk verzocht dan een boodschap in te spreken. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Overige gegevens

Kvk-nummer: 24494672
BTW-nummer: NL 127324367B02
IBAN: NL61INGB0004512817

Aangesloten bij het College Bescherming
Persoonsgegevens (CBP).

Over Chav Houkes (MSc)

Chav Houkes

De sessies en diensten van ConnectingWorks worden verzorgd door Chav Houkes. Zij is Master of Science in de psychologie, Reconnective Healing Foundational Practitioner™ en Reconnection-Certified Practitioner™. Ze werkt als "Lead Admin Coordinator" tijdens de internationale trainingsprogramma's van The Reconnection. In haar Centrum biedt ze Reconnective Healing® en The Reconnection®. Chav is ook officieel getraind in het faciliteren van Reconnective Healing® voor dieren.

Wetenschap en spiritualiteit door één deur

Hoewel ze altijd al geïnteresseerd was in spiritualiteit, vond Chav dit moeilijk te verenigen met haar wetenschappelijke denkwijze. Toen ze kennis maakte met quantumfysica (o.a. 'Het Veld' van Lynne McTaggart en de film 'What the bleep do we know!?') werd haar steeds duidelijker dat spiritualiteit en wetenschap toch door één deur zouden moeten kunnen. Nieuwsgierig naar meer vond ze Dr.Eric Pearls boek 'De Reconnectie' en besloot meteen zijn trainingen te volgen.
"Omdat ik zo'n 'hard-bewijs-junkie' was, zette The Reconnection al mijn overtuigingen en percepties op losse schroeven", lacht ze. "Sinds de training en mijn eigen Reconnection heb ik ontdekt dat er vormen van bewijs bestaan die de wetenschap te boven gaan. Het lijkt wel een soort kosmische grap. Ik kan het gewoon niet bevatten".

 

"Werken is voor mij als een warm bad!"

"Ik hoor bij de mazzelaars voor wie werken een warm bad is! Het is fantastisch om zoveel variatie in mijn werk te hebben". Het Reconnectiewerk ervaart ze als heel speciaal: "Ik voel me gelukkig, verwonderd en verrijkt als ik met de frequenties werk. Het is heel vernieuwend voor zowel mijn persoonlijke als mijn professionele leven en ik ben heel enthousiast dat hetzelfde ook voor mijn cliënten opgaat".

Haar functie als coördinator is haar op het lijf geschreven. "Ik vind het heerlijk om te midden van alle chaos en hectiek die zo'n trainingsprogramma met zich meebrengt alle zaken in goede banen te leiden. Ik vind improviseren en creëren fantastisch, dus wat dat betreft voel ik me als een vis in het water. Daarnaast geniet ik ontzettend van de sfeer en de energie tijdens zo'n programma. Het is heel bijzonder om van dichtbij mee te maken hoeveel effect het geheel op de deelnemers heeft... en niet te vergeten óók de staf. Hierdoor halen we het beste uit onszelf!"

Ook het helpen organiseren van trainingsprogramma's van The Reconnection in Nederland vindt ze een feestje. "Het is heel bijzonder om al die mensen te spreken die al tijden hebben moeten wachten op een nieuw programma in ons kikkerlandje. Eindelijk komen Eric Pearl en zijn team weer op Nederlandse bodem om de Hollandse nuchterheid eens eventjes door elkaar te rammelen", grinnikt ze.

Kernwoorden en persoonlijke interesses

Om een idee te geven van haar 'dynamiek' als mens kunnen de volgende kernwoorden het plaatje van Chav completeren: Oprecht aanwezig, passie, inventief, humor, betrouwbaar, sprankelend en wetenschappelijke onderbouwing.
Chav wil het beste uit het leven halen en gelooft dat je het gevoel van "gelukkig zijn" niet moet afwachten tot het op je neerdaalt, maar moet aangrijpen, zelf moet creëren. Ze gelooft in een vriendelijk Universum, vol met wonderen, zolang je die verwacht! 

Chav is gek op inspirerende mensen en boeken (bv. Joe Dispenza, Brendon Burchard, Rev. Michael B. Beckwith) - liefst met een spirituele grondslag, maar wel down to earth, of met een wetenschappelijke benadering. Ze kijkt bijna geen tv (een enkele keer een film of documentaire) en heeft een hekel aan het nieuws. Ze is heel gelukkig met warm weer (25+), en kan tot tranen geroerd zijn door creatieve uitingen zoals muziek, fotografie, schilderijen en dans. Chav heeft een grote liefde voor dieren en speciaal voor haar grijze roodstaart Diva en ze is ontzettend gelukkig met haar grote liefde André.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Connecting Works!