Inhoud Trainingsprogramma’s

The Essence of Healing™

DE ESSENTIE VAN HEALING
Doorgaans op vrijdagavond

Deze 3 ½ uur durende presentatie is een alomvattende introductie op de filosofie, kunst en wetenschap van Reconnective Healing®. Je zal het verhaal horen hoe Eric Pearl voor het eerst in aanraking kwam met de Reconnective Healing Frequenties™; je zal een diepgaande verkenning beleven van wat ‘healing’ betekent; en je zal leren over de simpliciteit van de benadering van Reconnective Healing®.

 

Eric presentingDe programma-ondersteuner zal daarna de wetenschap achter het werk presenteren en een live demonstratie geven van Reconnective Healing® in actie – één of twee mensen uit het publiek met zichtbare fysieke beperkingen worden op het podium als vrijwilligers uitgenodigd. Als er tijd voor is, zal de spreker gelegenheid geven voor vragen. Dit programma is ideaal voor mensen die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan een Reconnective Healing® seminar maar het werk zelf dieper willen ervaren voordat ze zich registreren. Eric zal live demonstraties van Reconnective Healing® geven met vrijwilligers uit het publiek. Belevingen van het concept healing transformeren als hij je op een zelf-ontdekkingsreis meeneemt en je laat zien hoe je Reconnective Healing® kunt beginnen te gebruiken om de stap te maken naar, en toegang te krijgen tot je werkelijke menselijke potentieel.

* Deze presentatie is inbegrepen wanneer je je registreert voor een live Level I: The Essence of Reconnective Healing Seminar™

 

Level I: The Essentials of Reconnective Healing Training Program™

LEVEL I : DE ESSENTIE VAN RECONNECTIVE HEALING TRAININGSPROGRAMMA
Doorgaans op zaterdag en zondag

Beleef en ontdek hoe je kunt interacteren met de Reconnective Healing Frequenties™ (RH Frequenties™) met toegenomen bewustzijn. Je zult leren hoe je dit alles-omvattende spectrum van energie, licht en informatie kunt voelen, volgen, verbinden en ermee interacteren. Herverbind, ofwel Re-Connect… met je ware essentie, evolutie en werkelijke potentieel.NadiaDemo

Dit tweedaagse, sterk aansprekende trainingsprogramma zal je een introductie geven van de volwaardigheid van Reconnective Healing®, een nieuw en geëvolueerd niveau van gezondheid, balans en menselijk potentieel waarvoor geen technieken of rituelen nodig zijn.

Trainingsprogramma Highlights

 • Ontdek het Reconnective Healing® spectrum dat ons omgeeft
 • Tap in op de ReconnectiveHealing Frequenties™
 • Healing zonder aanraking
 • Zelfhealing
 • Verken je nieuwe gevoel van bewustzijn
 • Introduceer Reconnective Healing® in je dagelijks leven
 • Leer over de wetenschap en filosofie van Reconnective Healing®

Met directe begeleiding van Eric Pearl en zijn internationale trainersteam zal je met anderen werken en gedurende het hele weekend gebruik maken van professionele massagetafels, en een scala aan manieren leren om de verscheidene aspecten van Reconnective Healing® te ontdekken en er bekend mee te raken.

Als je nieuwkomer bent in de wereld van healing, zal je ontdekken hoe dit nieuwe en uitgestrekte continuum van RH Frequenties™ aan te wenden. Als je een ervaren healer bent, zul je de tot nu toe onbereikbare sprong vinden waar je naar gezocht hebt.

Bij succesvolle afronding van dit seminar ben je uitgenodigd om deel te nemen aan het Level II: Reconnective Healing Foundational Practitioner Programma.

 

Online Level I Course: The Essentials of Reconnective Healing™

ONLINE LEVEL I : DE ESSENTIE VAN RECONNECTIVE HEALING TRAINING
8 uur intrigerende inhoud en één-op-één interactie met Dr. Eric Pearl

Levensvooruitgang vanaf elke plek ter wereld! De Reconnective Healing Frequenties™ (RH Frequenties™) zijn overal om je heen, en in jou, niet op een specifieke plaats. Ze kunnen over grote afstand worden waargenomen, gevoeld, gezien, gehoord. De techniek van vandaag maakt het mogelijk om ons overal en altijd met elkaar te verbinden, en nu ook om elkaar alles te leren over de essentie van Reconnective Healing®! Op die manier kun je het werk leren voor een prijs die goed is te betalen - als je een laptop, mobiele telefoon of tablet bezit kun je aan de reis beginnen om jezelf en anderen te helen!

De online training van Level I is een intieme en dynamische leeromgeving, waarbij je alles op je eigen tempo kunt doorlopen. Natuurlijk zijn er ook allerlei mogelijkheden om in verbinding te raken met het werk, je mede-deelnemers en trainers via online forums, door meer tijd voor vragen & antwoorden, op je eigen tempo, met het gemak van je eigen omgeving thuis, je kantoor, in een wachtruimte, onderweg of waar dan ook! 

Ook het afronden van een Online Level I programma geeft je toegang tot een Live Level II evenement met Eric Pearl en het trainingsteam bij jou in de buurt.

Het programma online bestaat uit 8 onderdelen en geeft een introductie op de volledigheid van Reconnective Healing® - een nieuw niveau van gezondheid, balans en menselijk potentieel waarvoor geen technieken of rituelen nodig zijn. 

Samen zullen we modules en onderwerpen doorlopen, waaronder:

 • Leer te luisteren met een nieuw deel van jezelf
 • Resoneer mee met de frequenties
 • Begrijp de wetenschap achter Reconnective Healing®
 • Uitdagende overtuigingen, ideeën en concepten
 • Healing en de toekomst van gezondheidszorg, inclusief Life Progress
 • Leer te luisteren/voelen naar de frequenties 
 • Wijsheid en herverbinden van onze levens

Met de online training doorloop je deze modules en zul je van Eric Pearl horen in een één-op-één privé situatie, en zul je materialen horen en zien die nog niet eerder zijn vertoond in andere omgevingen.

 

Level II: Reconnective Healing Foundational Practitioner Training Program™

LEVEL II: RECONNECTIVE HEALING FUNDAMENTEEL PRACTITIONER TRAININGSPROGRAMMA™
Op zaterdag en zondag; of maandag en dinsdag (aansluitend op een Level I trainingsprogramma)

Dit tweedaagse, Level II: Reconnective Healing Foundational Practitioner Training Program™ benadrukt je beheersing van het werk en hoe Healing_06_galleryjezelf voor te bereiden om Reconnective Healing® als beroepsprofessional aan te bieden. Deze gevorderde training omvat praktische modules met gerichte tijd op de massagetafels, het faciliteren van healingsessies op afstand en diepgaande uitleg van de wetenschap en filosofie dat Reconnective Healing® is. Je hebt gelegenheid Eric Pearl en ons internationale teaching team je specifieke vragen te stellen over je ontwikkeling tot Foundational Practitioner van Reconnective Healing®.

Dit programma is ontwikkeld om je te helpen je nieuwe praktijk te starten en Reconnective Healing® in je gemeenschap aan te bieden. Als je al een bestaande praktijk hebt in de gezondheidszorg, zul je manieren leren om Reconnective Healing® daarin te integreren.

Trainingsprogramma Highlights

 • Aanwenden van het veld van energie, licht en informatie dat je omgeeft
 • Gelegenheid om een professionele Reconnective Healing® sessie te faciliteren
 • Leer het werk zelfverzekerd te presenteren en met anderen erover te praten
 • Deel je eigen healingsverhaal
 • Verkrijg handvaten om je eigen praktijk te starten
 • Incorporeer dit werk om je huidige gezondheidszorgpraktijk of healingsberoep uit te breiden
 • Leer marketingsstrategieën om je clientèle op te bouwen
 • Uitgebreidere healing zonder aanraking en zelfhealing
 • Holografische healing
 • Gevorderde healing op afstand
 • Diepgaande wetenschap en filosofie

Na succesvolle afronding van het Level II trainingsprogramma ontvang je een uitnodiging om een Certificate of Completion te krijgen, door akkoord te gaan met de "Standards in Practice" (standaarden omtrent praktijkvoering), waarna je de titel Reconnective Healing Foundational Practitioner verkrijgt. Als RFHP ben je gekwalificeerd om deel te nemen aan The Reconnection-Certified Practitioner Program.

 • Tweedaags programma - zaterdag en zondag (als er geen live Level I evenement is), of maandag en dinsdag volgend op Level I
 • Voorwaardelijke ingangseis – succesvolle afronding van Level I en ontvangen van een Reconnective Healing® sessie door een Reconnective Healing Foundational Practitioner.

 Natuurlijk kan je zo'n sessie bij mij doen. Neem contact met me op voor een afspraak: Chav@ConnectingWorks.nl of 06 - 21 333 021

Ben je op zoek naar de toekomstige programma's? Klik hier.

Wat leren we je op het trainingsprogramma?

In onderstaande video gaf Eric Pearl uitleg over wat je kon verwachten tijdens de trainingsprogramma's in Utrecht 2015. Hoewel dit programma al is afgelopen, is het nog steeds een goede, informatieve video, waarin hij uitlegt wat je in de verschillende dagen en niveau's leert. 

Deze video is in het Nederlands ondertiteld. Zie je de ondertiteling niet? Klik op het pictogram met het tandwieltje om naar "Dutch" over te schakelen!

In onderstaande video wordt meer uitleg gegeven over de Online Level I training. Deze video is voor nu uitsluitend in het Engels, Nederlandse ondertiteling volgt zo snel mogelijk!