Wat maakt een “goede” practitioner? Zijn sommige practitioners effectiever dan anderen?

Iedereen op onze trainingsprogramma’s blijkt in staat dit werk op hetzelfde niveau te kunnen aanwenden. Ons werk gedurende het weekend is de kunst en gevoeligheid te delen die nodig is voor deelnemers om deze frequenties op hun hoogste potentieel te cultiveren. We denken, echter, dat als er iets is dat een practitioner onderscheidt van anderen, dat het de vaardigheid is om diens ego buitenspel te zetten. In feite, sommige van de grootste healings die we hebben gezien in de loop der jaren traden op in gevallen waar we niets wisten over waar onze cliënt mee te kampen had. Door uit de weg te gaan waren we in staat de healing door te laten komen die het universum beoogd had.

Het is ook belangrijk dat practitioners begrijpen dat Reconnective Healing® en The Reconnection® het meest effectief zijn wanneer ze onafhankelijk van energie healingstechnieken en -modaliteiten worden aageboden. Met andere woorden, practitioners die dit werk op integere manier aanbieden, zijn getuige van dat alle gunstige aspecten van eerder bekende vormen van “energie healing” automatisch en natuurlijk doorkomen tijdens een Reconnective Healing® sessie, zonder dat men deze healing technieken hoeft te “doen” of zelfs maar te hebben geleerd, omdat het Reconnective Healing® spectrum deze al belichaamt.

Realiseer je alsjeblieft dat, net als met medicatie, je Reconnective Healing® practitioner geen specifieke beloftes of garanties kan geven omtrent de resultaten van een healing. Drie mensen kunnen met ogenschijnlijk dezelfde symptomen en dezelfde diagnose binnen komen en drie verschillende sets van resultaten verkrijgen. Het is de persoon, niet die situatie, die reageert en daarom zijn vastgelegde eerdere resultaten relatief betekenisloos als indicator voor waarschijnlijke uitkomsten bij anderen.

De persoon die met je interacteert stuurt de healing niet. De healing wordt gestuurd door God/Liefde/het Universum – kies het woord dat het beste bij je past. De persoon die je selecteert, faciliteert uitsluitend door aanwezig te zijn, neemt deel door uitsluitend te voelen, observeren en luisteren. Er is geen sprake van specialiseren bij Reconnective Healing® omdat het niet de ziekte is die geneest, maar de persoon… en de healing hangt af van wat er gepast is voor die persoon overeenkomstig diens levenspad, wat mogelijk niet correspondeert met hun bewuste wensen. Daarom is het mijn suggestie om een persoon te kiezen met wie je resoneert op basis van wie ze zijn, niet op basis van hun eerdere resultaten of getuigschriften/testimonials. Kies een practitioner die het werk voldoende eigen heeft gemaakt om energie healingstechnieken, externe healingsspullen en uitdossingen te overstijgen en los te laten.

Posted in: Healing sessies