Wat leer ik in Level I? Wat leer ik in Level II?

Level I is bedoeld voor mensen die willen kennismaken met de Reconnective Healing frequenties™. Mensen die graag hun eigen leven willen verrijken en gebruik willen kunnen maken van een veilige en wonderbaarlijke manier van zelf-healing. Natuurlijk kunnen na Level I ook je directe familie en huisdieren profiteren van deze helende frequenties.

Naast een live training met Eric Pearl en het trainingsteam kun vanaf maart 2017 nu ook Level I Online volgen! Lees meer over het gemak ervan, en de inhoud op deze pagina.

In Level II wordt je klaargestoomd als professioneel practitioner. Je wordt opgeleid om goed te kunnen praten over Reconnective Healing®, je leert hoe sessies eruit zien en hoe je bijvoorbeeld healing op afstand doet, en je leert met diepgang te werken met de frequenties. Na Level II kun je de titel van Reconnective Healing Foundational Practitioner behalen, en kun je als professional aan het werk met Reconnective Healing®.

Om aan Level II deel te kunnen nemen moet je eerst Level I doen (dat kan zowel live als online). Om naar het Reconnection-Certified Practitioner Program (voorheen Level III genaamd) te kunnen doorstromen, moet je eerst RHFP zijn (dus Level II succesvol hebben afgerond).

Posted in: Trainingsprogramma's 2017