Wat is Reconnective Healing®?

Reconnective healing® (RH) is het terugkeren naar een optimale staat van balans. Het is het resultaat van interactie met het allesomvattende RH spectrum van frequenties dat bestaat uit energie, licht en informatie.

Het eerste basiselement is energie. Energie is alles waar we organisch uit opgemaakt zijn, onze diepste essentie en ons werkelijke fysieke lichaam. Licht is de resonantie in communicatie binnen deze frequenties tussen het universum en onszelf. De informatie komt voort uit de interactie en afstemming op de energie en het licht.

Reconnective Healing® overstijgt traditionele energie helingstechnieken totaal doordat het ons toestaat het concept en benadering van techniek zelf los te laten. Het is geen therapie noch een behandeling, omdat het zich niet op symptomen richt. Het is iets dat veel, veel meer is. Bij Reconnective Healing® diagnostiseren of behandelen we niet. Door simpelweg te interacteren met RH Frequenties™, ontstaan healings die vaak onmiddellijk optreden en vaak levenslang zijn.

Terwijl de wetenschap doorgaat te onderzoeken hoe het precies werkt, is Reconnective Healing® bevestigd en vastgelegd in meer dan een dozijn internationale studies. Wanneer de RH Frequenties™ in harmonie met ons energetisch lichaam werken, bereiken we een vibratie en uitstraling op een hoger niveau van licht. Hiervan is aangetoond dat het ons DNA herstructureert, met als resultaat de uitstraling van meetbare hogere niveaus van bio-fotonisch licht. Stanford Professor Emeritus Dr. William Tiller zegt dat wanneer informatie gedragen door de Reconnective healing frequenties™ wordt geïntroduceerd, het voor coherentie en orde zorgt. Met andere woorden, grotere harmonie en balans in onszelf.

Posted in: Healing sessies