Ik heb Level I/II gedaan. Waarom moet ik het opnieuw doen?

Als je Level I/II vóór 2013 hebt afgerond, kun je ervoor kiezen om door te stromen en je nieuwe titel als Reconnective Healing Foundational Practitioner te behalen. Natuurlijk is dit geen verplichting. Aan de Reconnective Healing Frequenties™ is niks veranderd. De organisatie The Reconnection® heeft de structuur van haar seminars aangepast en de professionele standaard verhoogd. Daarom willen ze iedereen die Level I/II heeft gedaan de kans geven om (met flinke korting) óók die nieuwe titel als Reconnective Healing Foundational Practitioner te behalen.

Mensen die in 2013 de seminars hebben gevolgd hoeven geen vernieuwing te doen, maar kunnen volstaan door een huiswerkopdracht in te sturen. Lees meer op deze pagina.

Vanaf 1 januari 2016 worden alleen Reconnective Healing Foundational Practitioners erkend als professionals door de organisatie. Iedereen die verkiest om de Legacy training niet te volgen, kan nog steeds de frequenties inzetten voor zichzelf, directe familie en huisdieren. Zoals gezegd, de frequenties zijn nog steeds de frequenties en dat kan niemand van je afnemen.

Als je voorheen ook Level III hebt afgerond, en je zou nog steeds The Reconnection® willen kunnen blijven faciliteren, dan ben je verplicht je status als RHFP te behalen en aan te tonen dat je The Reconnection® op de juiste wijze doet.

Voor alle informatie over de vernieuwing, alle regels en stappen, ga naar deze pagina.

Posted in: Trainingsprogramma's 2017