Wanneer komt er een RCPP (voorheen Level III)?

Op dit moment staat er nog geen Reconnection-Certified Practitioner Program (RCPP, voorheen Level III genaamd, waarin je leert hoe je The Reconnection® kunt faciliteren) of opfriscursus voor RCPP gepland in 2017. We verwachten dat deze op korte termijn gepland zal worden, omdat er veel vraag naar is. Stuur een e-mail als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe programma’s.

Waarom kost The Reconnection® 333 euro?

De prijs van de gehele Reconnection is internationaal vastgesteld op 333 euro. The Reconnection® heeft een speciale vibratie met het getal 333. Je kunt dat zien als het ‘afstemmen’ op een specifieke frequentie. Er zijn verschillende zienswijzen op het ‘waarom’ van de 333, lees daar hier meer over.

Daarnaast is The Reconnection® een bewuste keuze, die je éénmalig in je leven maakt. Het geeft je een grote sprong op je levenspad, en daar moet je op voorbereid zijn. Mogelijk moet je ervoor sparen, of andere bewuste keuzes maken om dit geld uit te geven. We raden zelfs aan om het geld al van tevoren, precies gepast, in een envelop te doen. Dat soort dingen bereiden je voor op je communicatie en afspraak met Het Universum / De Liefde / God, of welke term je er ook voor wilt gebruiken. Een integere practitioner zal ook nooit een fooi aannemen bij The Reconnection®, uit respect voor de 333-vibratie. Ook familieleden betalen voor The Reconnection® – zelfs al komt het uit dezelfde huishoudpot.

Wat is het verschil tussen Reconnective Healing® en The Reconnection®?

Zoals we hebben genoemd, is Reconnective healing® een terugkeer naar een optimale staat van balans, en daarmee een optimale staat van gezondheid en evolutie. The Reconnection® is een geaccelereerde uitwisseling van de energie, licht en informatie zoals die wordt gevonden in Reconnective Healing Frequenties™. The Reconnection® is een ervaring die men maar éénmaal in het leven meemaakt, gefaciliteerd in een proces van twee sessies, en dat ons herverbindt met de tijdsloze intelligentiesystemen. Het zal ons vaak op ons levenspad zetten, misschien zelfs sneller dan we in gedachten hadden.